Cub foto rotativ
Cub foto rotativ

Cub foto rotativ 360 grade.Pe cele 6 fete se pot pune poze sau text.Marime fata aproximativ 10*10 cm.

59,00 lei TVA inclus Adauga in cos
Rama foto 6 poze
Rama foto 6 poze

Rame foto model 6 poze, cadru din plastic, lemn sau sticla, prinderea variaza in functie de model.La unele rame exista mai multe nuante de culori.Costul, marimea pozelor, sistemul de prindere si alte detalii se comunica la solicitare.Pretul include imprimarea pozelor dorite.

Citeste mai mult
Rama foto din plastic cu 2 poze, marime casete cca. 10*15 cm.Suport de sustinere pe birou, fete din plastic, pretul include imprimarea po
Rame foto 2 poze

Rame foto model 2 poze, cadru din plastic, lemn sau sticla, prinderea variaza in functie de model.La unele rame exista mai multe nuante de culori.Costul, marimea pozelor, sistemul de prindere si alte detalii se comunica la solicitare.In pret este inclusa imprimarea pozelor dorite.

Citeste mai mult
Rame foto 3 poze
Rame foto 3 poze

Rame foto model 3 poze, cadru din plastic, lemn sau sticla, prinderea variaza in functie de model.La unele rame exista mai multe nuante de culori.Costul, marimea pozelor, sistemul de prindere si alte detalii se comunica la solicitare.Pretul va include imprimarea pozelor dorite.

Citeste mai mult
Rame foto 4 poze
Rame foto 4 poze

Rame foto model 4 poze, cadru din plastic, lemn sau sticla, prinderea variaza in functie de model.La unele rame exista mai multe nuante de culori.Costul, marimea pozelor, sistemul de prindere si alte detalii se comunica la solicitare.Pretul include pozele imprimate.

Citeste mai mult
Rame foto Family
Rame foto Family

Rame foto model ,,Family,,, cadru din plastic, lemn sau sticla, prinderea variaza in functie de model.La unele rame exista mai multe nuante de culori.Costul, marimea pozelor, sistemul de prindere si alte detalii se comunica la solicitare.

Citeste mai mult
Rame foto Love
Rame foto Love

Rame foto model ,,Love,,, cadru din plastic, lemn sau sticla, prinderea variaza in functie de model.La unele rame exista mai multe nuante de culori.Costul, marimea pozelor, sistemul de prindere si alte detalii se comunica la solicitare.

Citeste mai mult