Cana cu chenar personalizabila
Cana cu chenar personalizabila

Cana ceramica neagra sau rosie cu chenar personalizabil.Se poate personaliza cu poze sau text pe o suprafata de cca. 20*8 cm, cana avand dimensiunile de cca. 9*8 cm.Dupa personalizare poate fi folosita la consumarea lichidelor fierbinti sau reci si se poate spala manual sau in masina de spalat vase.

40,00 lei TVA inclus Adauga in cos
Cani albe cu lingurita
Cani albe cu lingurita

Cana ceramica alba cu lingurita.Se poate personaliza cu poze sau text pe o suprafata de cca. 20*8 cm, cana avand dimensiunile de cca. 9*8 cm.Dupa personalizare poate fi folosita la consumarea lichidelor fierbinti sau reci si se poate spala manual sau in masina de spalat vase.

36,00 lei TVA inclus Adauga in cos
Cani albe maner inima
Cani albe maner inima

Cana ceramica alba cu toarta inima.Se poate personaliza cu poze sau text pe o suprafata de cca. 14*8 cm, cana avand dimensiunile de cca. 9*8 cm.Dupa personalizare poate fi folosita la consumarea lichidelor fierbinti sau reci si se poate spala manual sau in masina de spalat vase.

40,00 lei TVA inclus Adauga in cos
Cani albe personalizabile
Cani albe personalizabile

Cana ceramica alba simpla personalizabila.Se poate personaliza cu poze sau text pe o suprafata de cca. 20*8 cm, cana avand dimensiunile de cca. 9*8 cm.Dupa personalizare poate fi folosita la consumarea lichidelor fierbinti sau reci si se poate spala manual sau in masina de spalat vase.

28,00 lei TVA inclus Adauga in cos
Cani colorate personalizabile
Cani colorate personalizabile

Cana ceramica colorata partial se poate personaliza cu poze sau text pe o suprafata de cca. 20*8 cm, cana avand dimensiunile de cca. 9*8 cm.Dupa personalizare poate fi folosita la consumarea lichidelor fierbinti sau reci si se poate spala manual sau in masina de spalat vase.Exista mai multe culori pentru varianta aceasta.

33,00 lei TVA inclus Adauga in cos
Cani cu creta
Cani cu creta

Cana ceramica poate fi de mai multe culori si cu un spatiu negru pe care se poate lasa un mesaj schimbabil oricand.Acesta se scrie sau se deseneaza cu o bucata de creta alba care face parte din pachet impreuna cu cana.La solicitare se poate livra si creta suplimentara sau de alte culori insa aceasta presupune o plata suplimentara.Dimensiune cana cca. 9*8 cm si a zonei de scris 6,5*9,5 cm.

25,00 lei TVA inclus Adauga in cos
Cani termosensibile
Cani termosensibile

Cana ceramica neagra sau rosie ce se poate personaliza cu poze sau text pe o suprafata de cca. 20*8 cm, cana avand dimensiunile de cca. 9*8 cm.Dupa personalizare poate fi folosita la consumarea lichidelor fierbinti sau reci si se poate spala manual sau in masina de spalat vase.Cana personalizata ascunde aproape perfect pozele sau textul descoperindu-le total numai in momentul umplerii ei cu lichid fierbinte.

45,00 lei TVA inclus Adauga in cos